Ferenc kiváló munkát végzett az ingatlanunk eladása során. Minden apró részletről és információról folyamatosan tájékoztatott és kézben tartotta a teljes adás-vételi folyamatot. Egy érdeklődőt hozott, aki végül meg is vette az ingatlant. Tökéletesen képviselte a mi igényeinket is a költözéssel kapcsolatban. Másoknak is jószívvel ajánlom.

Sebők Benedek

Kata nagyon kedves és remekül közvetített az eladók és közöttünk (a vásárlók) között, szívélyesen segített a váratlanul felmerülő helyzetek elsimításában is, és végig abszolút segítőkész volt, ügyelt rá, hogy a megkötött ügylettel mindkét fél elégedett lehessen.

Annamária

Köszönöm a gyors ügyintézést dr. Benke Hédinek, akit az ingatlanunk eladásával biztunk meg.Örülök hogy megismerkedtunk. Másoknak is tudom ajánlani. Gyors, pontos, segítőkész munkát végzett . Köszönettel, Joli

Kovács Béláné

Nyugodt szívvel és bátrán ajánlom Évit azoknak, akik eladnák ingatlanjukat, vagy akár vásárolnának. Mivel előtte sosem vettük igénybe ingatlanközvetítő segítségét, sok kérdéssel és félelemmel vágtunk neki. Már a kezdetektől megtalálta a közös hangot a család minden tagjával, profizmusával és kedvességével pedig gyorsan baráti és bizalmi kapcsolat alakult ki. Fontos számára, hogy mindkét fél elégedetten, pozitív tapasztalatokkal gazdagodjon, mindezt maximális türelemmel és jókedvvel teszi. Azt gondolom ez sikerének egyik alapja.

Tóth Piroska

Megyesi Évát ajánlom mindenkinek mert nagyon kedves segitökész ember.jol végzi a munkáját odafigyel mindnkire mind a két fél igényeit figyelembe veszi ugy alakitja a dolgokat hogy mind a két fél jol járjon. Munkájában pontos preciz.érdemes hozzá fordulni ingatlanügyben.

Mezei Klára

Szeretnénk a testvétemel együtt meg köszöni Katinak,a preciz és gyors eljárását az ingatlanunk eladása kapcsán.Nagyon meg voltunk elégedve,udvarias,kedves. Csak ajánlani tudjuk aki ingatlant akar eladni.

Danka Ildikó

Csabát jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki ingatlant szeretne eladni. Pontos, korrekt volt az egész eladási folyamat alatt, mindig, mindenről tájékoztatott minket, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Az adásvételt gyorsan, precízen előkészítette és részt vett annak lebonyolításában (beleértve a vevővel,, ügyvéddel ügy való kommunikációt is). Egy újabb ingatlanügyletben biztosan őt fogom újra megbízni.

Ternai Ernő

Évi redkívül türelmes és megértő. Velünk egyáltalán nem volt könnyű dolga, mert nem igazán vagyunk még felkészülve a házunk eladására. Ezt is megértően és türelmesen kezelte. Teljesen hiteles képeket készített a házról. Az érdeklődőknek olyan lelkesen mesélt a ház és a kert értékeiről, hogy mi magunk sem tettük volna jobban. Redkívül barátságos és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Franzer Jánosné

Adél egy tünemény! Elismerésem munkájáért. Rendkívül naprakész és odaadóan végzi a feladatát. Nagy könnyebbség, hogy a teljes ügyintézést megoldotta helyettem. Számomra külön elismerés, hogy bármely napszakban, akár késő este is foglalkozott kérdéseimmel. Csak így tovább! Köszönünk mindent!

Mezei Tamás

Ági, aki segít ahol tud! Nagyszerű értékesítő munkatárs. Valójában nagyban hozzájárult, hogy ne csak keresgessünk, hanem vegyünk lakást. Köszönünk mindent és így tovább Kedves Ágnes! Bátran ajánlom mindenkinek!

Mezei Tamás

Kata megbízható, korrekt szakember, az ügyintézésben rendkívül körültekintő, nyitott minden megoldásra, gyorsan és ügyesen reagál még a váratlan helyzetekben is. Kedves, barátságos, mindig mosolygós, de ami ennél is fontosabb, az embersége: műtét után lábadozó bátyámat szállította (minden ellenszolgáltatás nélkül!) a tárgyalási helyszínekre - nem lett volna kötelessége. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani őt.

Szakács Edit

Megyesi Évát, mint ingatlanos szakembert azoknak az embereknek ajánlom a figyelmükbe akik szeretnének egy profi, közvetlen, jó szándékú, racionálisan gondolkodó ingatlanossal felvenni a kapcsolatot. Az Évával való együttműködés mindenképpen gyümölcsöző lesz, ha létrejön adásvétel vagy sem. Értem ezt arra, hogy mind emberileg, mind üzletileg nagyon sokat lehet tőle tanulni. Ha kell bátorít, ha kell óvatosságra int ami nagyon nagy segítség egy lakásvásárláskor felfokozott érzelmi állapotban amikor nem biztos, hogy az ember teljesen objektíven látja a dolgokat. Személyes tapasztalatom alapján mondhatom, mentorként áll a vásárló/eladó háta mögött. Nagyon örülök, hogy megismertem, nekem ő testesíti meg az igazi ingatlanos szakembert.

Kurunczi Mihály

Csabát mindenkinek tudom ajánlani eladóként, mert segítőkész, korrekt, felkészült és rugalmas ingatlanközvetítőt ismertem meg benne. Én mint eladó rendkívül elégedett voltam azzal, ahogy a vevői igények, a fizetési körülményeik felmérése alapján rangsorolta az érdeklődőket a valós lehetőségeik alapján mérte fel mennyire vehetem eladóként komolyan őket. Céltudatosan kereste a megoldást az eladói és vevői kapcsolat létrejöttéhez. Céltudatosan közölte velem, hogy szerinte május vége előtt sikerül eladnom az ingatlanomat. Szimpatikus volt részéről, hogy durva kompromisszumkényszer nélkül hozta létre az adás-vételt. Rutinosan intézte az ügyvédet, a foglalózást és a teljes adás-vétellel kapcsolatos teendőket. Amennyiben újra szükségem lenne ingatlanközvetítésre bizalommal fordulnék hozzá, sőt bátran ajánlanám másoknak (ismerősöknek) is.

Kertész László

I contact Eva, we are looking for a house for renting in District III, in Budapest. She was so kind and professional, and helped us with eficiency. I have only good words for her personal treatment and her work. Highly recommended.

Cristina Toledo

Tisztelt Jövőbeni Ügyfelek! Szeretnék a lehetősséggel élni, és tapasztalataim megosztani. Szeretném ajánlani értékesítő Kolléganőt. Lakásom és garázsom értékesítésénél maximális hozzá állással és szakértelemmel fordult felém és a leendő vevők felé. Maximálisan meg vagyok elégedve. Több értékesítő Kolléga Közül Ő értékesítette ingatlanom. Mindent kihozott a feladatból amit csak lehet.

Somogyi Anna

Köszönöm Ágnesnek a szervezést és zökkenőmentes lebonyolítást - kilenc résztvevőt tudott szinkronban tartani. Csillagos ötös !

László Kele

Adél nagyon sokat segített nekünk az egész hitel kihelyezési folyamat alatt. Kedves, precíz, pontos munkájával nagyban megkönnyítette az életünket. Sok időnket spórolt meg a rutinjával, és a segítőkész hozzáállásával. Köszönjük neki, és a további munkájához sok sikert kívánunk!

Szakácsné Rita

Ingatlanunk eladása a várt vételáron történt ,köszönhető Erika szakértő módon történő ajánlásának!Ajánlom minden ingatlant eladó vagy vevő figyelmébe,hogyha az elképzelését szeretné megvalósítani ,Erika segít elérni a célt! Kellemes ,barátságos embert ismertem meg Erikában, továbbiakban is fogjuk kérni a segítségét ingatlan eladás vagy vétel kapcsán! Köszönjük!

Tóth András Györgyné

Köszönöm Ágnesnek a gyors ügyintézést, amivel hozzájárult telkünk megvásárlásához. Hét eladóval kellett lebonyolítani az adásvételt, amit nagyon flottul összehozott és végigvitte. Az egész ügymenet nagyon gördülékeny volt. Észre sem vettük, hogy a megálmodott telek egy hét alatt a tulajdonunkba került. És ráadásként még hétvégén, szabadidejében is, szívesen állt rendelkezésünkre.

Csóka Barnabás

Zoltant egy szegedi kollega ajanlotta nekunk ingatlanunk eladasa kapcsan. 1 het alatt sikerult is eladnia a lakasunkat. Minden tekintetben TOKELETES ingatlanos. Rendkivul segitokesz, kozvetlen es szemelyes talalkozo nelkul (kezdetek kezdeten) is teljes mertekben biztunk benne illetve a profizmusaban. Szivbol ajanlom mindenkinek. Zoli! Orulok, hogy megismerhettunk. Tovabbi sok sikert kivanunk!

Orosz Emilia