Belvárosi lakásunkat Tóth Brigitta segítségével értékesítettük, aki mindig készségesen ált rendelkezésünkre. A lakást Ö mutatta meg az érdeklődőknek, amit külön köszönünk Neki ebben a pandémiás időszakban. Közreműködésével rövid időn belül sikerült az ingatlant eladni. Tapasztalataink alapján ajánlani fogjuk Öt az ismerőseink körében. Köszönjük szépen.

Farkas Gabriella

Kedves Csaba! Rövid, ám gyümölcsöző együttműködésünk kapcsán nemcsak egy jól felkészült, alkalmazkodó és kompromisszumképes ingatlan szakembert ismertünk meg Önben, hanem egy kiváló modorú, korrekt, megbízható fiatalembert is, aki ígéreteiben visszafogott, ám hatékonyan és fáradtságot nem kímélve működik közre a szervezésben. Mind az eladó, mind pedig a vevő oldal döntéseit segítő tanácsaival a háttérben rendelkezésre állva a kellő időben és módon támogatja a felek megegyezését. Munkáját, emberi hozzáállását köszönjük, hasonló ügyek kapcsán pozitív tapasztalataink alapján bátran fordulunk majd ismételten Önhöz. Üdvözlettel: Papp Zsuzsa és Kalácska János.

Dr Papp Zsuzsa

Köszönjük a sok segítséget, amit lakás keresésünk kapcsán kaptunk! Dávid az igényeink alapján több ingatlant bemutatott. Hosszú folyamat volt de mindig türelmes kedves és együttműködő volt. Minden vevőnek és eladónak ajánlani tudom! Legközelebb is hozzá fordulunk!! 🙂

Kincses Gizella

Köszönetet mondok dr.Benke Hedvignek a gyors, pontos, szakszerű ügyintézéséért. Igazán professzionális módon intézte a lakáskiadással kapcsolatos teendőket. Magas színvonalú szakmai tudásból és emberségből is kitűnőre vizsgázott. Munkájához további sikereket, jó egészséget kívánok. Mindent köszönök.

Dr.Vesztergom Hedvig

Köszönöm Tomi precíz munkáját. Zökkenőmentesen végigvitte az eladás teljes folyamatát a fotózástól a birtokbaadásig. Bátran ajánlom mindenkinek aki az eladáson gondolkodik.

S.Péter

Én is mindenkinek csak ajánlani tudom Glotz Cynthiát, a legprofibb ingatlan értékesítő, végtelenül kedves , profi a szakmájában , segít az ügyfeleknek mindent elintézni , alaposan bemutatja az ingatlant , mindent elmond amit tudni kell, és a további ügyintézésekbe is maximálisan lehet rá szàmítani . Én minden ismerősömnek , csak Őt ajánlom , mert a legjobb és végtelenük kedves . Örökké hálás leszek Neki .

Blonszki Szilvia

Kedves Mónika! Ezúton is köszönetet mondok a gyors, szakszerű, lelkiismeretes munkádért. Eladó békéscsabai lakásunkat egy éven át hirdettük, próbáltuk saját magunk eladni sikertelenül. Úgy döntöttünk, ingatlan értékesítőhöz fordulunk és január 6-án megbíztunk Téged az értékesítéssel. Január 13-án írtuk alá az Ingatlan adásvételi szerződést a vevőinkkel. Köszönjük Neked, hogy reményeinknek megfelelően vevőt találtál a lakásunkra. Mindig jó szívvel ajánljuk barátainknak és üzleti partnereinknek a veled való együttműködést.

Nadobán Lászlóné

Az ingatlanirodán keresztül történő ház vásárlás kapcsán, ismertük meg Adélt. Már az első találkozáskor közvetlenségével, kedvességével, mosolygós, nyitott személyiségével elbűvölt minket. A teljes ügyintézés alatt abszolút a mi érdekeinket képviselte. Segített számunkra a legkedvezőbb hitel kiválasztásában és felvételében. Naprakész, precíz, önzetlen munkájával megkönnyítette a hitelügyintézést és rengeteg terhet levett a vállunkról. Tiszta szívvel ajánljuk mindenkinek! Nagyon hálásak vagyunk Neki a sok segítségért és támogatásért. Személye példaértékű a mai világban. Köszönünk mindent.

Alpár és Tímea

Nagyon megvagyok elégedve, az ingatlan közvetítő, munkájával. Kimagaslóan intelligens, és ügyfél központú, rugalmas munkatárs. Szakmai és emberi tulajdonsága ritka és kiemelkedő. Nagyon köszönöm a munkáját és fáradozását. A Bázakerettyei ingatlan eladásával, nagy örömet szerzett nekem és családomnak.

Belső Balogh Ildikó

Tóth Mihály közreműködésével és hozzáállásával meg voltam elégedve. Folyamatosan közvetített az eladók és közöttem. Pontos volt és precíz. Gördülékenyen haladt az ügyintézés. Ajánlani tudom másnak is.

Pál Csilla

Tetszett ahogy hétvégén és szokásos munkaidő után is rendelkezésünkre állt. Ügyfélcentrikus, türelmes. A fel nem tett kérdésekre is válaszol, hogy minden világos legyen. És szemmel láthatóan együtt örül az ügyfelekkel egy-egy sikeres adás-vételnél. Örülök, hogy megismerhettem.

Geréb Rozi

Gábor a megtekintés és az ügylet lebonyolítása során minden kérdésünknek lelkiismeretesen utánajárt és maximálisan segítőkész volt. Ennek köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen lebonyolódott az adásvétel. Köszönjük ez úton is az együttműködést és támogatást!

Váradi Zoltán

Nagyon meg voltam elégedve Misivel! Bárkinek szívesen ajánlom! Nagyon precíz munkát vègzett vègig korrekten állt mellènk!

Péter Máté

Nagyon meg voltunk elégedve Misivel. Igazán segítőkész és korrekt úriember. Mindenben segített a házunk eladása során. Folyamatosan tájékoztatott bennünket mindenről az elejétől a ház eladás végéig. Bátran ajánljuk bárkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni!

Máté - Pósfai Anikó

Misi ,mint ingatlanos,már az első perctől kezdve,telefonon keresztül is, határozott ,alapos,mindenre kiterjedő figyelmével, szakmai kérdéseivel, szimpátiát ébresztett bennünk.Az ügy intézése közben kiderült, hogy nagyon figyel az időbeni pontosságra, korrekt precíz szolgáltatás nyújtására. Nem volt rábeszélős, a konkrét tényeket közölte az ingatlannal kapcsolatban. Nagyon közvetlen és udvarias volt és nem utolsósorban hétvégén és ünnepek alatt is a rendelkezésünkre állt és minden esetben mint vevők figyelembe vette minden kérésünket és teljes körűen segítséget nyújtott. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük Misi,sok sikert a jövőben!

Gergelyné Sz. Szilvia

Több cég, több ingatlanosával találkoztam az elmúlt hónapokban. Hédi, messze kiemelkedett közülük együttműködési-, és szervezőkészségével, határidő tartásával, dinamizmusával és időt nem sajnáló szorgalmával. Folyamatosan éreztem, hogy számíthatok Rá. Kedves Hédi, köszönöm!

Dr. Káel

Profi értékesítő! Maximálisan segítőkész, bármikor rendelkezésre állt, ha kérdés merült fel, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá mindenben tudott segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Turai István

"Profi" munkát tapasztaltunk minden formában. Köszönjük. Ha megkérdezik tőlünk tudunk-e "ingatlanos" szakembert, már nem kell gondolkodnunk.....

Leitner Attila

Örülünk, hogy 4 ingatlanközvetítő közül Szabó Imre volt a leggyorsabb és így az Ő intelligens, szakszerű közvetítésével tudtuk értékesíteni elképzelésünknek megfelelő áron ingatlanunkat. Munkáját köszönve mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Altay László

Éva nekem is sokat segített az ingatlan eladásnál,egy másik keresésében is felajánlotta a segítségét.Mindent megtesz az ügyfelekért.

Koromné Ágoston Katalin