Garabits Tamás

Garabits Tamás

  • Irodavezető, értékesítési vezető
  • Budapest
+36 (70) 940 8458
Üzenet küldése
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Érdeklődő!

Garabits Tamás vagyok, 38 éves, házas és iker gyermekeim boldog édesapja.
Születésem óta Budapesten élek.

Diplomámat az Államigazgatási Főiskolán szereztem 2005-ben.
Több, mint 10 éve online marketinggel és ingatlanok virtuális bemutatásával foglalkozom, így profi fényképeket, informatív szöveget tudok készíteni az ingatlanáról.
Egy szép fénykép egyből megragadja az emberek figyelmét és ez kulcsfontosságú előnyt jelent az értékesítés során.

2016 óta regisztrált ingatlanközvetítő vagyok, OKJ-s végzettséggel rendelkezem.
Folyamatosan fejlesztem az ingatlanokkal kapcsolatos ismereteimet, így 2020-ban sikeres ingatlanvagyon-értékelő (ismertebb nevén értékbecslő) OKJ szakvizsgát tettem.
Célom, hogy ügyfeleimnek professzionális szolgáltatást nyújtsak és minden információt megadjak ahhoz, hogy a legjobb döntést tudják meghozni, akár eladói, akár vevői oldalon állnak.

Az 5 legfőbb ok, hogy miért engem válasszon ingatlan ügyeihez:

• Profi fotókat készítek az ingatlanáról.
• 10 éves értékesítői tapasztalatom van az ingatlanbemutatás és marketing szövegírás terén.
• Szerteágazó ügyfélkörrel rendelkezem.
• Lelkiismeretesen végzem a munkámat, kiemelten fontosnak tartom ügyfeleim elégedettségét.
• Ha épp nem is tudom felvenni a telefont, biztosan visszahívom.

Várom megkeresését.

Szép napot,

Ingatlanok

Videó elérhető

Tornácos ház a Duna közelében

Szigetcsép, Fő utca
Eladó családi ház, 34 m2
18 800 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Vállalkozásra ideális családi ház

Budapest 21. kerület, Szent László utca
Eladó családi ház, 260 m2
89 900 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Forgalmas üzlethelyiség kiadó Szentendre sétálóutc...

Szentendre
Kiadó üzlethelyiség, 35 m2
450 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Egyedi üzlethelyiség kiadó Szentendre belvárosában

Szentendre
Kiadó üzlethelyiség, 50 m2
650 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Belvárosi, azonnal nyitható étterem eladó

Budapest 7. kerület, Osvát utca
Eladó vendéglátó, 210 m2
110 000 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Kiadó 79nm-es iroda a Klapka irodaházban!

Budapest 13. kerület, Rózsafa utca
Kiadó iroda, 79 m2
256 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Pilisvörösváron 1000nm-es telephely ELADÓ!

Pilisvörösvár
Eladó telephely, 1000 m2
420 000 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Eladó irodaház a Keleti Pályaudvarral szemben

Budapest 7. kerület
Eladó iroda, 2770 m2
1 500 000 000 Ft
Garabits Tamás

Garabits Tamás

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Köszönöm Tomi precíz munkáját. Zökkenőmentesen végigvitte az eladás teljes folyamatát a fotózástól a birtokbaadásig. Bátran ajánlom mindenkinek aki az eladáson gondolkodik.

S.Péter

Tamás munkáját precízen, nagy szakmai tudással, odafigyeléssel végzi. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Rengeteg segítséget kaptam a ház eladásával kapcsolatban, még többet, hogy megtaláljam az új otthonom. Ajánlani tudom mindenkinek!

B. Ildikó

Tamást jó szívvel ajánljuk azoknak is, akik lakásvásárlásban gondolkodnak. Megbízható, segítőkész maximálisan rugalmas. Köszönjük a gyors egyeztetést, komoly odaadó szervezést és a mindenre kiterjedő figyelmet.

Edit

Körültekintő, alapos, segítőkész. Mindenkinek ajánlom Tamást, aki kínlódik az átlagos ingatlanosok viselkedésétől, és mégis professzionális, hozzáértő kezekben szeretné tudni az ingatlanértékesítést.

Fehér Tímea

Az odafigyelés, magas színvonalú szakmai segítségnyújtás, lelkiismeretesség amelyet Tamástól kaptam az ingatlanom értékesítése során, eddigi tapasztalataim alapján egyedülálló volt. Minden felmerülő kérdésben alapos és megbízható tájékoztatást kaptam, korrekt hozzáállás jellemezte hozzám és a vevőhöz egyaránt. A teljes értékesítést figyelemmel kísérte, egészen a birtokba adásig. Teljes szívvel ajánlom, bármilyen jellegű ingatlan adás-vételéről van szó!

Pongrác Eszter

Mindenkinek csak ajánlani tudom Tamást. Kedves, precíz és nagyon segítőkész. Külföldiként az ingatlanvásárlásnál nagyon sok mindenben a készségünkre állt. Köszönjük szépen! (Bájárlá 🙏)

Jargalsaikhan Khulan

Tamás nagyon sokat segített a lakasvasarlas kapcsan. Sőt, szerintem még többet is tett az ugyletunkert, mint ami elvárható volt. 😊

Katalin

Tamás kezdettől fogva megnyerő és rokonszenves volt. Munkáját példaértékűen végzi nagy szakmai tudással és őszinteséggel. Bármikor lehet rá számítani, mindig rugalmasan rendelkezésre áll. Nagyon örülünk hogy ingatlanunk eladását Tamás végezte, minden problémamentesen történt ez köszönhető profizmusának és megnyerő személyiségének, így mindenkinek szívesen ajánlom.

Poór Jenő

Tamás őszinte és közvetlen modora bizalmat ébresztett az első pillanattól kezdve. Mindig készséges és segítőkész volt, minden felmerülő kérdésemre azonnal válaszolt. A lakásvásárlást gördülékennyé tette számomra, csak ajánlani tudom.

Czikora Ágnes

Rendkívül örültünk hogy Tamással hozott össze minket a jó szerencsénk! Nagyon kedves együttműködő és profi volt ahogyan az ingatlan vásárlásunkat kordinálta. Minden kérdésre gyorsan és szakavatott an válaszolt. Szükség esetén hétvégén is rendelkezésre állt nagyon rugalmas volt az ügyintézés én. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az év végi leállások a vírus helyzet ellenére is nem egészen két hónap alatt birtokba léptünk attól a naptól hogy ki választottuk a lakást.

Kissné Nedesán Marianna

Mindenkinek csak ajánlani tudom Garabits Tamást. Nagyon korrekt, precíz, megbízható. Mindenben segítségemre volt, a papírmunka részét is nagyon precízen elintézte, nekem csak aláírni kellett az adásvételi szerződést. Nagyon ügyesen és gyorsan el tudta adni az ingatlanomat. A jövőben is csak Tomival fogom intézni az eladással és vásárlással kapcsolatos ingatlan ügyeimet.

Deák Ivett

Korrekt, precíz, jó meglátású, segítőkész, szépérzékkel megálldott jó és ügyes összekötő. Maximuálisan elégedettek vagyunk munkájával, mivel a megállapodásunkon felül teljesített. Hálásak vagyunk a segítségért, közreműködésért, ezért az ingatlanügyletek lebonyolításában tiszta szívvel ajánlom mindenkinek Garabits Tamást!

Havaj Gergő

Korrekt, precíz, jó meglátású, segítőkész, szépérzékkel megálldott jó és ügyes összekötő. Maximuálisan elégedettek vagyunk munkájával, mivel a megállapodásunkon felül teljesített. Hálásak vagyunk a segítségért, közreműködésért, ezért az ingatlanügyletek lebonyolításában tiszta szívvel ajánlom Garabits Tamást!

B. András Lajos

G.Tamást régóta ismerem magánemberként. Mindíg pozitív gondolataim voltak vele kapcsolatban. Munkájával az elmúlt évben kerültem elsőször kapcsolatba. Nagyon hamar,nagyon alaposan körüljárva értékesitette az eladni kívánt ingatlant. Természetes volt számomra, hogy csak Őt kereshetem ismét...Egy nagyértékű,egyedi tetőkertes ingatlan értékesítésével bíztam meg. Már a fotók elkészítése után "leesett" az állam: majdnem "visszaszerettem" az eladandó lakásomba! Tamás nagyon gondosan,precízen előkészített ajánlata,kitartó,segítőkész munkájának eredménye,hogy végül sikerrel jártunk. Mindíg készségesen,felkészülten,udvariasan érkezett vagy állt - akármikor - telefonon rendelkezésemre. Mindenben segített, nagyon kreatív hozzáállással, rugalmas,szép megoldásokkal segítette az eladási időszak alatti változtatások végrehajtását a siker érdekében. Nem tudhatom,hogy mit hoz a jövő,de abban biztos vagyok,ha újabb eladást terveznék,csakis Őt kérném fel! Mindenkinek szívesen ajánlom megbízható,kitűnő munkatársukat Garabits Tamást!

Jó Ilona

Tamással régóta működünk együtt, mindig korrekt partnerként segített nekünk. Nagyon megbízható, feltétlen bizalmamat élvezi. Biztosan vele dolgozom a jövőben is.

Szántó Zoltán

Tamás személyében egy nagyon precíz és korrekt ingatlanost ismertem meg. Lenyűgöző és minden részletre kiterjedő fotói és leírása nagyban hozzájárult, hogy valóban a komoly érdeklődők találják és tekintsék meg az ingatlant, akik közül rövid időn belül meg is érkezett az "igazi". Köszönet Neki, hogy ilyen gyorsan hozzásegített bennünket, hogy új ingatlanunkat megvásároljuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt.

Schreiber Katalin

Tamás, nagyon jól kommunikáló, alapos és kreatív ingatlanértékesítési szakember. Őszinte és közvetlen modora bizalmat ébreszt az emberekben. Kreatív, intelligens, alapos és nagyon profi. Kitüntető időt szán az ügyfélre és a feladatra.

Dr. Kunvári Mónika

Nagyon profi és vérbeli ingatlanost ismertem meg Garabits Tamás személyében. Kedves, nyugodt és határozott, ha még egyszer segitségre lesz szükségem ingatlan ügyben, mindenképp őt keresem. Örültem, hogy megismerhettem.

Csizmadia Ildikó

Családi házunkat több, mint fél évig nem sikerült eladnunk, majd Tamás segítségével pár hét alatt jópár érdeklődő érkezett, köztük komoly ajánlat adók is. Tiszta szívből merjük ajánlani Tamást, aki rövid időn belül értékesítette ingatlanunkat. Bármilyen kérdéssel hívtuk is fel telefonon, mindig készségesen és segítőkészen állt rendelkezésünkre. Az biztos, hogy ha Ő nincs, még mindig az eladással bajlódnánk.

Tarcali Gabriella

Az ingatlanos - Garabits Tamás - kiváló befotózása és a jól megszerkesztett hirdetési szöveg hatására sok-sok érdeklődő jelentkezett. Az ingatlan speciális helyzete miatt - még nincs használatbavételi engedély - tartott 2 hónapig az eladás, ha ez a körülmény nem lett volna, G.Tamás hatékony és alapos munkája alapján már az első héten sikerrel jártunk volna. Így is köszönet érte! Jó Ilona

Jó Ilona

Tamás a legjobb döntésünk volt: kedves, szimpatikus, teljes mértékben profi - mind szaktudásban, mind hozzáállásban. Profi fotói már az elején toronymagasan kiemelték az ingatlant a többi közül. Rengetegen megnézték a lakást, elsőtől az utolsóig töretlen lelkesedéssel mutatta körbe és mondta el az összes fontos részletet az érdeklődőknek. Minden látogató után maradéktalanul tájékoztatott, kommunikációnk végig öt csillag. Az ingatlan eladását végig a magáénak érezte, tudása és tapasztalata hozzásegített abban, hogy a helyes döntést hozzam meg. Az együtt töltött munka óriási pozitív élmény volt, ami nem tartott sokáig, hiszen az értékesítés rekord idő alatt lezajlott. Igen, így is lehet, mindenkinek bátran ajánlom Tamást.

Farkas Denes

Garabits Tamás lakásunk eladásában segített, számunkra elképzelhetetlenül gyorsan teljesítve a megbízást. Nagy hozzáértéssel, korrekten, és mindenképpen empatikusan oldotta meg a feladatot. Ha bármilyen ingatlantervünk lenne a jövőben, biztosan Tamáshoz fordulunk majd.

Márkus József